2011. szeptember 18., vasárnap

Chemical bird, mert Robi porszívó-ügynöknek állt


Mielőtt a mai sütésem posztolásába kezdenék, egy elmaradást kell pótolnom, sütöttem ugyanis egy tortát már vagy két hete, ami időhiány miatt nem került itt bemutatásra.

Nos, az úgy volt, hogy volt nekünk egy szuper tímlídünk, akinek már sütöttem egy tortát. Nemrég azonban előléptették, így már nem a mi csodás főnökünk, hanem porszívó ügynök (na jó, azt hiszem hivatalosan sales relationship managernek hívják, de attól nekünk már csak porszívó ügynök marad - és persze az ez én bűnöm, én ragasztottam rá ezt a kedves nevet, ami a kollegák tetszését gyorsan elnyerte).

Természetesen tartottunk egy kis búcsú-bulit, amire különleges tortával készültem, csapatunk jellegzetes motívumát, a chemical bird-öt sütöttem meg, Robira szabva - értsd, szép nagy orral. A chemical bird beállást nem tudom másképp illusztrálni, mint egy fotóval (amíg a rajta jelen nem lévők le nem szedetik a blogról), maga a beállás és Chemical Bird elnevezés pedig egy alkoholtól nem mentes csapatbulin született meg.


A torta 3 sacherből és egy üveg baracklekvárból készült, a tetejére narancssárga marcipán borítás került. Ízre az eddig legjobban sikerült torta lett, formáját tekintve pedig az egyik legnehezebben szállítható formájú lett :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése