Banoffie pie, azaz banános, karamellás pite
-
Az eredeti angol sütemény jócskán átalakított, de nem kevésbé addiktív
verziója.
Nálam így készült.
Banoffie pie
A tészta alaphoz:
-30 dkg keksz
-15 dkg...
9 éve
Szia! Valamiért a csokis pöffeteghez nem tudtam hozzászólást írni,így itt teszem:
VálaszTörlésÉn is utálom a cup-os recepteket,így lemértem mindent és az enyém így alakult:
http://mohakonyha.blogspot.com/2010/04/csokis-poffeteg.html
Fontos az egész éjszakai sima hűtőben tartás,mert így az igazi, nem terül és nem engedi ki a zsiradékot magából.
Ja és nálam a cukor jóval kevesebb,mert abból én alapból gyököt vonok MS és Nigella esetében.
VálaszTörlésMoha, később én is láttam nálad a receptet, majd legközelebb már nem kell átváltogatni :) De miután azt is felfedeztem, hogy az egyik mérőpoharam oldalán van cup is, lehet, hogy azzal is ki fogom próbálni!
VálaszTörlésAz éjszakai hűtőzést legközelebb én sem fogom megpróbálni kispórolni, de MS szerint elég fél óra - haha, neki biztos jobb a hűtője :DD
Én megtartottam a cukormennyiséget, mert nagyon édesszájú a család, túl édes sütemény nálunk nincs, inkább fanyalgás, hogy jó, de lehetne egy kicsit édesebb :D